Regelmatig onderhoud voor optimaal rijplezier

Om uw auto altijd optimaal te laten functioneren, is regelmatig onderhoud erg belangrijk. Wij kijken uw auto zorgvuldig na tijdens een kleine of grote onderhoudsbeurt. Eventuele reparaties voeren wij pas uit na afstemming met u en nadat u een heldere kostenindicatie van ons heeft ontvangen.

Onderhoud

Wij adviseren u om minimaal één keer per jaar de olie van uw auto te laten verversen, ook wanneer u weinig kilometers rijdt aangezien de smeercapaciteit juist dan vermindert. Tijdens elke onderhoudsbeurt bekijken wij standaard de staat van de accu, meten wij de remvloeistof en wordt ook uw airco gecontroleerd. Wanneer uw distributieriem wegens slijtage kapot gaat, heeft u een groot probleem. Daarom houden wij bij elke onderhoudsbeurt het vervangingsinterval van uw distributieriem nauwlettend in de gaten.

APK-keuring

Ook voor uw APK-keuring kunt u bij ons terecht voor zowel een benzine- of een dieselauto. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of stuur een mailtje.